Programmet høsten 2020. Beklager litt forsinket men nå har brikkene falt på plass. Vi kan i høst tilby følgende program:

1. SALGSUTSTILLING – Farsund/ Lyngdal: Utgår pga Korona
 
2. Medlemsmøte 18. august Snekkestø kl. 18.30
(er gjennomført)
Vi starter opp igjen etter Korona med en liten fototur i godværet. Ta med kamera, litt mat/drikke. Liten tur fram til båtstøet til høyre når du kommer ned i bukta. Mange fine motiver der
 
3. Medlemsmøte 22. september Ore skole kl. 18.30
Teknisk kvarter:

«Min fotoverden» - billedvisning fra Erno Langereis.
Erno har hatt Norgesferie i år. Dessuten har han et ekstremt godt øye for fraflytting av indre bygder og detaljer vi andre har vanskelig for å se. Noen av oss blir aldri lei av hans evne til å lage kunst av «nesten alt». Naturen er også en del av Ernos arena. Derfor skal det bli spennende og motiverende å bli bedre kjent med et meget aktivt medlem i en av våre naboklubber.
 
4. Fredag 16-18. oktober. Lista Workshop 2020
- Arr. Farsund Fotoklubb. Bård og Magnus
- Invitasjoner går ut til alle medlemmer og de som deltok utenfra på del1. Max 18 personer. Dersom ikke kurset blir fylt opp av egne medlemmer/deltagere fra del 1 - vil det være anledning for nye å melde seg på
 
5. Medlemsmøte 27. oktober Ore skole kl. 18.30
Teknisk kvarter:
Presentasjon av resultater Lista Workshop
Deltagere presenterer sine resultater (frivillig).
 
All aktivitet i klubben er lagt ned
inntil vidre pga pandemien.
Møter i tiden fremover
Dere følger vel alle med i media om dagen og det snur opp ned på alt vi er vant med å gjøre. For ikke å bidra til å forverre situasjonen rund pandemien, har styret besluttet å legge aktiviteten til Farsund Fotoklubb på is frem til myndigheter/kommune åpner opp og dette er forsvarlig igjen. Vi følger de råd vi får derfra.
Men vi skal lande med begge beina trygt alle samme. Vi skal treffes igjen på medlemsmøter. Og julebord blir det - men kanskje ikke før i jul(i)... Ta vare på deg selv - ring en du kjenner, gå en tur med dine faste venner. Det blir bedre.
 
Julkebordet er inntil videre avlyst.
Vi tar det igjen senere i 2021.
Resultater av fotokonk «Fritt motiv»
Diplomer og sosialt samvær